Låna ansvarsfullt med Svenska Företagslån

Vi kombinerar snabbhet och enkelhet med ansvar

Snabba och enkla företagslån online är en relativt ny tjänst på den svenska marknaden. Det innebär att företagen inte längre behöver gå till banken eller till vänner och bekanta för att låna pengar. Ansökan är enkel och tar bara någon minut, och pengarna utbetalas oftast redan samma dag. Tjänsten har blivit mycket uppskattad och finns till för små företag som vill bli stora företag.

Utöver att vi självklart följer alla lagar och förordningar, så har vi gått ett steg längre för att vara en ansvarsfull långivare. För att undvika att våra kunder hamnar i en situation som de inte kan hantera har vi lagt fast en policy

Vi gör alltid en grundlig kreditprövning

Vi gör en detaljerad kreditupplysning för alla ansökningar som vi väger ihop med extern information från olika källor med eventuell intern information och tidigare låne- och betalhistorik. Det leder till att vi kan göra en bättre bedömning av låntagaren för att undvika att hamna i svåra situationer.

Vi lånar endast ut pengar till företag

Vi vänder oss endast till företag och aldrig till privatpersoner. Vi kräver inga säkerheter från företaget, men kräver personlig borgen från alla nya kunder.

Vi talar alltid om vad det kostar innan du tar lånet

Vi är alltid väldigt tydliga med exakt hur mycket lånet kostar. Och vi har inga dolda avgifter eller uppläggningsavgift. Det gör att du som låntagare kan känna dig trygg och slipper tråkiga överraskningar.

Vi binder aldrig upp dig

Om du inte skulle behöva lånet, eller om du hittar en bättre eller billigare lösning, så kan du alltid förtidsinlösa ditt lån. Du betalar då bara för de månader du faktiskt använt lånet.

Vi sätter ett rimligt lånetak

Vi sätter individuella gränser för hur mycket varje företag kan låna. Beroende på hur din verksamhet utvecklas och beroende på hur du sköter dina betalningar kan lånetaket komma att ändras.

Vi ber dig tänka till innan du lånar pengar

Vi tillämpar god kreditgivningssed och vi tar vårt fulla ansvar som kreditgivare. Självklart behöver man tänka sig för innan man ansöker om ett lån, oavsett om det rör sig om ett mindre företagslån från Svenska Företagslån eller ett större lån från en bank. Det finns många goda skäl för att ta ett företagslån, men det finns situationer då du ska undvika att ta ett nytt lån. Om du följer dessa enkla regler så undviker du många risker.

• Låna inte om du redan har för många skulder.
• Låna inte om du vet att du kommer att ha svårigheter med att betala tillbaka.
• Låna inte för att göra chansartade investeringar.

svenska foretagslan florist

Att få låna pengar till företag hos Svenska Företagslån är enkelt!

Allt du behöver är en dator eller moil och ett BankID. Ansökan tar bara en minut.

Har du frågor? Ring oss på 08-474 46 60

Kontakta oss

Vi lovar att svara på dina frågor så snabbt vi kan!