Jämför företagslån

Här kan du jämföra alla svenska företagslån som finns på marknaden från både banker och alternativa långivare. Det finns många långivare som erbjuder lån till företag och företagskrediter. Jämför ränta företagslån och hitta den bästa företagskrediten för ditt företag. Alternativen är många, och det kan vara värt att lägga ner mycket tid på att jämföra och utvärdera olika alternativ, att träffa banker och att förbereda sitt företag. Nedan är en sammanställning av svenska långivare till företag:Jämför företagslån från bl.a. ALMI, Qred Företagslån, Collector, Nordea, SEB, FM Finans, Danske Bank, SVEA, Swedbank, Untie, OPR företagslån, Resurs Bank, Svenska Företagslån och Handelsbanken.

FöretagBeskrivningTypMax
Qred FöretagslånQred Företagslån erbjuder enkla och trygga företagslån på upp till 500 000 kr utan säkerhet. Snabb utbetalning.Företagslån500 000
ALMI FöretagslånALMI företagslån vänder sig till företag med upp till 250 anställda i alla branscher. Utgångspunkten är att du inte kan finansiera allt du behöver på annat håll, till exempel genom banken, utan behöver ytterligare en finansiär. Vi brukar säga att lånen är marknadskompletterande. För att kompensera för den högre risken och för att inte konkurrera med bankerna tar Almi ut en ränta som ligger över genomsnittlig bankränta.Företagslån1 000 000
CollectorCollectors entrelån riktar sig till kvinnor från 20 år och uppåt med utländsk bakgrund som har en bärande och tydlig affärsidé med en genomarbetad affärsplan. Syftet är ett hållbart företagande och att skapa förutsättningar för nya entreprenörer att växa genom att låna ut pengar till låntagare som vanligtvis har svårt att få lån.Uppstartslån30 000
NordeaNordeas lån kan användas för alla typer av företagets investeringar. Oavsett om ditt företag ska investera i fastigheter, köpa inventarier eller renovera kan lån användas.
Ditt företag kan välja mellan olika räntemodeller, med rörlig eller fast ränta. Möjlighet till avskrivning på investeringen och rätt att dra av momsen.
Villkoren bestäms utifrån vilken typ av investering det är och vad som passar bäst för ditt företag.
Vi har alternativ med fast ränta och förnärvaranderänta, lån med räntan knuten till Stibor och lån med räntetak. Amorteringsplanen anpassas efter investeringens livslängd. För lån kräver banken alltid säkerhet.
Banklån1 000 000
SEBEnkla lånet företag riktar sig till dig med aktiebolag, handelsbolag eller kommanditbolag och passar när du behöver extra kapital. Du kan välja mellan att lägga upp pengarna som ett lån eller en kontokredit, alternativt en kombination av båda.
Du kan låna mellan 30 000 och 300 000 kronor i upp till fem år. Räntan är individuell och för närvarande: 5,28 - 13,38 % (2015-06-12)
Om du väljer kontokredit tillkommer en kreditavgift på 1,5 % av kreditbeloppet (lägst 500 kronor). Räntan är rörlig och kan förändras över tiden.
Lånet eller krediten säkerställs i normalfallet med företagsinteckning och ägarborgen.
För att ansöka om Enkla lånet företag behöver du ett företagskonto i SEB och godkännas i vår sedvanliga kreditprövning.
Banklån1 000 000
Avanza BankSuperlånet är ett lån med mycket låg ränta. Det har ingen bindningstid eller några avgifter. Principen för lånet är enkel. Istället för att du t.ex. använder din bostad som säkerhet, lånar du på dina värdepapper.
1,75%* ränta med dina värdepapper som säkerhet. Ingen bindningstid. Inga avgifter.
Med Superlånet kan du låna upp till 35 % av värdet på ditt innehav till den rabatterade räntan. Du måste ha minst 3 utvalda aktier och ingen aktie får utgöra mer än 49% av innehaven som är godkända som säkerhet för Superlånet.
Aktielån1 000 000
FM FinansFM Finans kräver i regel pant i fast egendom som säkerhet för våra företagslån. FM Finans har lång erfarenhet och gedigen kunskap om fastigheter och värderingar. Oftast gör vi en annan bedömning av marknadsvärdet på en fastighet än vad banken gör.
FM Finans erbjuder företagslån utan formella begränsningar hur lånet skall användas. Återbetalningstid bestäms utifrån kundens särskilda förutsättningar.
Företagslån1 000 000
Danske BankDanske Bank investeringskredit används för att finansiera en investering och kan vara i form av ett lån, en leasing eller en avbetalning.
En rörelsekredit är en löpande kredit. Den kan underlätta löneutbetalningar och andra löpande utgifter.
Om din investering behöver finansieras med externt kapital är banklån ett bra alternativ. Banklånet löper för det mesta med en rörlig ränta som följer det allmänna ränteläget. Banklån kan vara en byggsten i företagets kreditram med banken, en så kallad Multi Option Facility.
En kontokredit kan jämna ut kassaflödet. Kontokrediten kopplas till ditt företags bankkonto. Förutom en årlig kreditavgift betalar du ränta på den del av krediten som utnyttjas vid varje tillfälle.
Banklån1 000 000
SVEA EkonomiSvea Ekonomi Företagskredit
Vill ditt företag vara redo för att ta vara på de affärsmöjligheter som dyker upp, ha tillgång till resurser för att genomföra idéer och investeringar eller bara veta att kulorna som krävs finns när det behövs? Då är Svea Ekonomis Företagskredit lösningen för dig!
Företagskredit400 000
SwedbankFinansierar allt från köp eller om- och tillbyggnad av fastigheter, till inköp av varor, maskiner och inventarier. Investeringslån är en flexibel finansieringsform som kan användas till alla typer av företag. Flexibel finansieringsform som kan användas till alla typer av företag. Möjlighet att binda räntan mellan 1år - 10år
Förutsättningar för Swedbank Investeringslån: Ränta enligt offert. Uppläggningsavgift tillkommer.
Ansök online för belopp upp till 250 000kr. För högre belopp ansök via ert bankkontor.
Banklån1 000 000
Resurs BankResurs bank erbjuder företag att sälja sina fakturor, s.k. factoring. Företaget erbjuder även företagskort, där varje köp resulterar i ett planterat träd.Factoring1 000 000
Svenska FöretagslånSvenska Företagslån erbjuder enkla och snabba företagslån på upp till 200 000 kr. Ingen bindningstid, inga dolda avgifter, ingen administration och snabba svar.Företagslån200 000
HandelsbankenMed en affärsplan, resultat- och balans- räkning visar du hur din plan framåt ser ut. Den behöver vi ta del av för att göra en kreditbedömning inför ditt lån. Expandera, renovera eller förnya – med ett banklån sprider du betalningen över en längre tid och får en jämn månadskostnad. Du får dra av moms och göra avskrivningar på investeringen direkt.
Du behöver lämna någon form av säkerhet för lånet, men det behöver inte vara det objekt du investerar i. Du kan till exempel lämna befintliga varulager, maskiner eller inventarier som säkerhet. Välj mellan fast eller rörlig ränta. Räntan är skattemässigt avdragsgill.
Banklån1 000 000

Informationen på denna sida syftar till att informera potentiella låntagare om de olika erbjudanden som finns på marknaden. Uppgifterna bygger på publikt material som inhämtats i maj 2015. Villkor och uppgifter kan ha ändrats. Utgivaren av denna sida tar inte ansvar för korrektheten i de publicerade uppgifterna.

Jämför företagskredit

Att få låna pengar till företag hos Svenska Företagslån är enkelt. Allt du behöver är en dator och BankID. Ansökan tar bara 20 sekunder.

Ansök om företagslån online!

Så här gör du:

1. Ange dina kontaktuppgifter. Att ansöka är gratis, enkelt och icke bindande

2. Du får normalt besked med e-post inom 60 minuter

3. Pengar betalas normalt ut på kontot samma dag som du godkänner villkoren

Kontakta oss

Vi lovar att svara på dina frågor så snabbt vi kan!