Svenska Företagslån

Svenska Företagslån erbjuder ett snabbt och smidigt alternativ till ALMI Företagslån


Ansökan är gratis och du får besked inom 60 min med e-post.

ALMI Företagslån

ALMI Företagslån Stockholm

ALMI Företagspartner ägs av Svenska staten. ALMIs uppdrag är att hjälpa små företag att bli stora företag.

”Almi kompletterar marknaden genom att erbjuda riskvilliga lån när ingen annan gör det. Almis roll att är ta lite större risk. Bärkraften i idén och företagets framtidspotential har större betydelse än de reala tillgångarna. Viktigt är också entreprenörens och företagets förmåga att utveckla och ta tillvara idén eller investeringen. För att kompensera för den högre risken och för att inte konkurrera med den privata marknaden tar Almi ut en ränta som ligger över genomsnittlig bankränta. Kreditgivning sker ofta i samverkan med andra kreditgivare och bankerna är en viktig samarbetspartner.

ALMI Företagslån vänder sig till företag med upp till 250 anställda i alla branscher. Mikrolånet är för företag med mindre kapitalbehov, främst nya företag som har svår att få kapitalbehovet täckt på annat håll. ALMI erbjuder också finansiering för företag som har ett kapitalbehov i samband med en exportsatsning, samt särskilt anpassade finansieringsformer för utveckling av innovationsprojekt.”

 Läs mer på www.almi.se.

Låna från Svenska Företagslån

Svenska Företagslån är ett komplement till ALMI Företagslån. Svenska Företagslån erbjuder lån till alla Svenska företag (lån till aktiebolag, lån till handelsbolag och lån till enskild firma). Det är enkelt att ansöka och att få ett företagslån. Ansökan tar bara 20 sekunder. Och du får normalt svar inom 60 minuter. Pengarna betalas ut redan samma dag.

Svenska Företagslån kan även ge uppstartslån för dig som har en företagsidé. Vi hjälper dig att komma igång. Vi erbjuder företagslån även till nystartade företag. Läs mer här.

type-away

Att få låna pengar till företag hos Svenska Företagslån är enkelt. Allt du behöver är en dator och BankID. Ansökan tar bara 20 sekunder.

Kontakta oss

Vi lovar att svara på dina frågor så snabbt vi kan!